Full 1
SIMPEL EN KRACHTIG
UW WERKPLEK OVERAL EN OP ELK DEVICE
Full 1
Full 2
DE IT-OPLOSSINGEN VAN ITISEASY
SAMENWERKEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK
Full 2
Full 3
EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
DE BESTE IT-OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJF
Full 3
previous arrow
next arrow
Shadow

Ontdek de Kracht van Virtualisatie

Ben je benieuwd naar virtualisatie en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Bij ITiseasy bieden we verschillende virtualisatiemogelijkheden aan, maar laten we eerst eens kijken naar wat virtualisatie eigenlijk inhoudt.

Wat is Virtualisatie?

Normaal gesproken plaats je meerdere fysieke servers in een netwerk. Met virtualisatie plaatst ITiseasy één server in het netwerk waarop we meerdere virtuele servers kunnen laten draaien. Met andere woorden, je kunt meerdere servers in je netwerk hebben, maar deze draaien allemaal op één fysieke server dankzij onze virtualisatietechnologie.

Wat zijn de Voordelen?

Virtualisatie biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Kostenbesparing: Doordat we de hardware optimaal kunnen benutten, bespaar je op kosten voor de aanschaf van meerdere fysieke servers.
 • Lager Stroomverbruik: Met virtualisatie wordt het stroomverbruik aanzienlijk verminderd, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook gunstig voor het milieu.
 • Flexibiliteit: Je kunt eenvoudig uitbreiden zonder grote investeringen in nieuwe hardware te hoeven doen.

Het lijkt misschien een grote investering om een server te virtualiseren, maar de voordelen zijn aanzienlijk en zorgen voor een snelle terugverdientijd.

Virtualisatie in de Cloud

Virtualisatie kan zowel in jouw eigen serverruimte als in de cloud plaatsvinden. Als ITiseasy de virtualisatie naar de cloud brengt, zullen we een eigen omgeving in de cloud opzetten. Het opzetten van een virtueel netwerk is altijd maatwerk en zal nauw met jou worden besproken.

Wil je meer weten over hoe virtualisatie jouw bedrijf kan transformeren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Image
Image

Optimaliseer uw Bedrijf met Virtualisatie

Virtualisatie is een essentieel concept in de moderne IT-wereld, en bij ITiseasy bieden we een scala aan virtualisatiemogelijkheden om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Maar laten we eerst eens duiken in wat virtualisatie precies inhoudt en hoe het uw bedrijf kan transformeren.

Virtualisatie is in feite het proces waarbij één fysieke server wordt gebruikt om meerdere virtuele servers te creëren, die elk als autonome entiteiten functioneren. In plaats van verschillende afzonderlijke servers in uw netwerk te hebben, consolideren we uw serverinfrastructuur tot één krachtige machine waarop meerdere servers tegelijkertijd kunnen draaien. Dit betekent dat u meerdere doelen kunt bereiken met slechts één fysieke server, wat niet alleen ruimte bespaart, maar ook de kosten verlaagt en de efficiëntie verhoogt.

Waarom kiezen voor Virtualisatie?

Door te kiezen voor virtualisatie, opent u de deur naar een wereld van mogelijkheden voor uw bedrijf:

 • Optimaal gebruik van hardware: Met virtualisatie kunt u de volledige capaciteit van uw hardware benutten door meerdere virtuele servers op één fysieke machine te draaien.
 • Kostenbesparing door efficiëntie: Door meerdere taken uit te voeren op één server, bespaart u niet alleen op hardwarekosten, maar ook op energie en onderhoudskosten.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Virtualisatie maakt het eenvoudig om uw IT-infrastructuur aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften, waardoor u snel kunt opschalen of aanpassen wanneer dat nodig is.
 • Verbeterde bedrijfscontinuïteit: Met virtualisatie kunt u snel herstellen van hardwarestoringen of rampen, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en uw bedrijfsactiviteiten worden beschermd.

Of u nu op zoek bent naar kostenbesparingen, verbeterde flexibiliteit of betere bedrijfscontinuïteit, virtualisatie biedt een scala aan voordelen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Bij ITiseasy bieden we zowel on-premises virtualisatie als virtualisatie in de cloud aan. Als u ervoor kiest om virtualisatie naar de cloud te brengen, zullen we een op maat gemaakte cloudomgeving voor u opzetten. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft, daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de virtualisatieoplossing perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en vereisten.

Kortom, virtualisatie is een krachtig instrument om uw IT-infrastructuur te optimaliseren, kosten te besparen en uw bedrijf vooruit te helpen in een steeds veranderende digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe virtualisatie uw bedrijf kan transformeren en uw IT-activiteiten naar een hoger niveau kan tillen.

ITiseasy | Voordelen

 • Snelle service
 • Alle kennis in huis
 • Geschoold personeel
 • Lage kosten
 • No nonsense
 • Geen verborgen kosten
 • 24/7 support


         Algemene Voorwaarden:
                 Download hier...

ITiseasy | Over

ITiseasy is een leergierig bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Wij bouwen samen met onze klanten aan een betere toekomst.
Waar staat u met uw bedrijf in de toekomst?

ITiseasy neemt u alle zorgen uit handen. Maatwerk voor uw ICT-omgeving is binnen handbereik.

Bij ITiseasy staan uw wensen voorop!

Search