Full 1
SIMPEL EN KRACHTIG
UW WERKPLEK OVERAL EN OP ELK DEVICE
Full 1
Full 2
DE IT-OPLOSSINGEN VAN ITISEASY
SAMENWERKEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK
Full 2
Full 3
EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
DE BESTE IT-OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJF
Full 3
previous arrow
next arrow
Shadow

IT Basic Scan 

Bij ITiseasy vinden we het cruciaal dat zowel jij als wij goed op de hoogte zijn van jouw IT-omgeving. We zien vaak dat er veel goede en stabiele IT-omgevingen zijn, maar dat het beheer ervan tekortschiet. Dit komt meestal doordat de huidige IT-omgeving niet goed in kaart is gebracht. ITiseasy is gespecialiseerd in het in kaart brengen van IT-omgevingen en is de enige in Nederland die een volledig rapport hiervan oplevert.

De IT Basic Scan van ITiseasy biedt inzicht in verschillende aspecten van jouw IT-omgeving, waaronder:

 • Processorbelasting
 • Windows updates
 • Licentiebeheer (teveel of te weinig)
 • Netwerkbelasting
 • Huidige verstoringen in de IT-omgeving

Dit zijn slechts een aantal van de bevindingen die naar voren kunnen komen in onze IT Basic Scan. Bij ITiseasy leveren we een volledig betrouwbaar rapport aan het einde van de scan. In dit rapport worden niet alleen prestatiegegevens vermeld, maar ook informatie over contracten en diensten die van belang zijn voor jouw bedrijf.

Wij begrijpen dat het weten waar contracten en diensten zijn afgenomen ook een belangrijk punt is op de agenda van elk bedrijf. Deze informatie zal ook zorgvuldig worden vastgelegd in het rapport van ITiseasy.

Wil je meer weten over de IT Basic Scan en hoe deze jouw bedrijf kan helpen? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We staan klaar om je te helpen!

Image
Image

Wat gaan we dan precies doen

Bij ITiseasy begrijpen we dat een goed functionerende IT-omgeving essentieel is voor het succes van uw bedrijf. We streven ernaar om u en uw bedrijf volledig op de hoogte te houden van de staat van uw IT-infrastructuur, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over technische haperingen.

De IT Basic Scan is ontworpen om inzicht te geven in uw huidige IT-omgeving en potentiële knelpunten te identificeren voordat ze problematisch worden. Onze specialisten brengen uw IT-infrastructuur gedetailleerd in kaart en leveren een uitgebreid rapport dat u in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen voor de toekomst van uw IT-landschap.

Enkele van de belangrijkste aspecten die we tijdens de scan onder de loep nemen, zijn onder meer:

 1. Prestatiebeoordeling: We analyseren de processor- en netwerkbelasting om de algehele prestaties van uw systeem te beoordelen en eventuele bottlenecks te identificeren die uw bedrijfsactiviteiten kunnen belemmeren.
 2. Updates en Patches: We controleren grondig op ontbrekende of verouderde Windows-updates om ervoor te zorgen dat uw systemen worden beschermd tegen bekende beveiligingsrisico's en optimaal presteren.
 3. Licentiebeheer: We evalueren uw licentiebeheer om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de wettelijke vereisten en geen onnodige kosten maakt door overtollige licenties of, omgekeerd, boetes door onvoldoende licenties.
 4. Storingsanalyse: We detecteren en documenteren eventuele huidige verstoringen in uw IT-omgeving, zodat deze snel kunnen worden opgelost om de productiviteit van uw bedrijf te waarborgen.

Naast deze technische aspecten begrijpen we bij ITiseasy ook het belang van contract- en dienstenbeheer. Daarom nemen we ook de moeite om te achterhalen waar en onder welke voorwaarden uw IT-diensten worden geleverd, zodat u volledige transparantie heeft over uw IT-uitgaven.

Wilt u meer weten over hoe de IT Basic Scan uw bedrijf kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op! En laat ons uw IT-omgeving optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

ITiseasy | Voordelen

 • Snelle service
 • Alle kennis in huis
 • Geschoold personeel
 • Lage kosten
 • No nonsense
 • Geen verborgen kosten
 • 24/7 support


         Algemene Voorwaarden:
                 Download hier...

ITiseasy | Over

ITiseasy is een leergierig bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Wij bouwen samen met onze klanten aan een betere toekomst.
Waar staat u met uw bedrijf in de toekomst?

ITiseasy neemt u alle zorgen uit handen. Maatwerk voor uw ICT-omgeving is binnen handbereik.

Bij ITiseasy staan uw wensen voorop!

Search