ITiseasy | Scheveningen | Uw ICT professionalAlle IT-oplossingen onder één dak bij ITiseasy

ITiseasy levert complete en klant specifieke ICT oplossingen: van systeem- en netwerkbeheer, terminal server werkomgevingen tot kantoor automatisering op maat binnen een gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving.
Wij richten ons veelal op midden- en kleinbedrijf die zich niet bezig willen houden met ICT zaken maar voor wie het wel van zeer groot belang is dat de IT-omgeving goed geregeld is. Wij bieden meerdere op maat gemaakte ICT oplossingen die aansluiten bij u als ondernemer en uw bedrijfsvoering. Wij kunnen zowel als op locatie als in het datacenter uw ICT-omgeving bouwen en onderhouden. Wij garanderen dat u altijd en vanaf elke locatie kunt inloggen en toegang heeft tot uw eigen data en al uw gewenste software applicaties.


 

Waarom uw ICT in beheer laten nemen door ITiseasy

Een belangrijk argument om tot outsourcing van uw ICT over te aan is kostenbesparing, u hoeft namelijk geen dure ICT beheerder in huis te hebben of tegen een hoog uurtarief een beheerder in te huren. Dit is niet de enige overweging om over het uitbesteden van uw ICT na te denken, en vaak zelfs niet het hoofdargument. Minstens zo belangrijk zijn de argumenten die betrekking hebben op de toenemende complexiteit van ICT en de argumenten die voortkomen uit de vraag welk deel van uw eigen ICT inspanningen gerekend moet worden tot de core business van uw bedrijf. ITiseasy is niet alleen gespecialiseerd in de ICT oplossingen maar ook ik het complexe juiste simpel te maken.


 

Een einde aan al uw ICT zorgen!

Wij willen u graag ontzorgen in het totale ICT landschap, u hoeft zicht geen zorgen meer te maken! Wij bieden oplossingen volledig op maat gemaakt zodat u niet alleen kosten bespaard maar ook gewoon kunt doen waar u goed in bent, uw core business. Uw volledige ICT-omgeving wordt beheerd door professionele en gecertificeerde systeembeheerders. U heeft hierdoor volledige controle over uw eigen ICT-omgeving. Het beheer wordt uitsluitend gedaan door ITiseasy. Het beste voor u begint bij ITiseasy vandaag nog!

Neem contact met ons op
arrow150.png

Hoe kunt u ons vinden


Adres: Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

Telefoon Nummer: +31 085 060 1337

Whatsapp: +31 6 18 47 95 08

Email: info@itiseasy.nl


ITiseasy | Voordelen

  • Snelle service
  • Alle kennis in huis
  • Geschoold personeel
  • Lage kosten
  • No nonsense
  • Geen verborgen kosten
  • 24/7 support


         Algemene Voorwaarden:
                 Download hier...

ITiseasy | Over

ITiseasy is een leergierig bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Wij bouwen samen met onze klanten aan een betere toekomst.
Waar staat u met uw bedrijf in de toekomst?

ITiseasy neemt u alle zorgen uit handen. Maatwerk voor uw ICT-omgeving is binnen handbereik.

Bij ITiseasy staan uw wensen voorop!

Search